Välkommen till Captain´s Deck på Hotel Maritim Playa – Playa Del Ingles

I centrum av Playa Del Ingles på Gran Canaria har vi det mest underbara läget för vår yogastudio. På terrassen på hotell Maritim Playa erbjuder vi Aerial Yoga, Sunrise Yoga, HOOP och mycket mer.

Om du någonsin besöker Gran Canaria är det ett måste att besöka oss för en klass och uppleva yogan, utsikten och känslan av att öppna upp ditt sinne och själ. Efteråt hänger vi och njuter av en gratis smoothie vid poolområdet.

Är du Yogainstruktör och vill anordna resor till vår studio? Eller vill du som privatperson komma till oss och lära dig mer om Yoga? Kontakt oss så hjälper vi dig!

Gratis Smoothie efter klassen!

Efter alla klasser erbjuder vi en gratis Smoothie i poolbaren. Ett bra tillfälle att ställa frågor och lära känna fler vänner.

€ 60

Medlemskort

Månadskort eller 10-Kort

Anordna din egen yogaresa till solen – Vi hjälper dig!

Är du Yogainstruktör, kanske har du egen studio. Ta med dig dina yogis till vår studio på Gran Canaria. Vi hjälper dig med allt det praktiska:

  • Bokningssida
  • Flyg / Transfer
  • Hotell
  • Tillgång till studio (Både Aerial och annan yoga)
  • Assistans av vår personal på plats

Med vår närvaro och kännedom om Gran Canaria så hjälper vi dig anordna en fantastisk Yogaresa. Det finns många olika ställen vi kan rekommendera för Sunrise- eller Sunset yoga, Lokala gym för annan träning, löpspår, surfning, mm. Kort sagt, vi kan Gran Canaria, och i synnerhet ur ett träningsperspektiv. Ta chansen att lära känna dina elever, och bygg ett fantastiskt bibliotek med content till sociala media, hemsida, etc

Kontakta oss så berättar vi mer!

Boka en privat klass!

Vi anpassar Yogan helt till dig och dina vänner. Kontakta oss för privata bokningar!

sv_SE
×