Träningsresor för alla

Oavsett om målet är att ta dina första steg mot en hälsosammare version av dig själv eller att tillsammans med likasinnade skapa en glädjerik och hälsosam semester så har vi resan för dig. 

Vi grundar alla våra resor med glädje, gemenskap och anpassad träning, och oavsett form, och tidigare träningsvana så kan alla vara med. 

En träningsresa med Retreafy är så mycket mer än bara träning. Det är en helhetsupplevelse som kombinerar fysisk aktivitet, personlig utveckling och avkoppling i vackra, inspirerande miljöer runt om i världen. Med ett brett utbud av aktiviteter, från yoga vid soluppgången till inspirerande workshops och energifylld dans, finns det alltid något nytt att upptäcka. Våra erfarna tränare och inspiratörer leder dig genom varje steg på resan, anpassat till din individuella nivå och behov.

Vad säger våra resenärer?

recension3

“Det bästa var att det fanns så många alternativ på övningar som var anpassade för mig. Alla kan vara med på detta.”

Leif
★★★★★

recension2

“Jag trodde aldrig jag skulle åka på träningsresa. Men jag blev så positiv och rekommenderar verkligen detta till alla.”

Gunilla
★★★★★

recension1

”Jag har valt att åka med Retreafy för att dessa träningsresor passar alla.”

Malin
★★★★★

Vad är det bästa med våra resor?

Här ät ett axplock av resenärer som säger vad dom tycker om våra resor.

Kan man åka ensam?

Självklart kan man åka ensam på våra resor och det är idag många som gör det. Väljer man del i dubbelrum så delar man rum med någon i gruppen. Detta sker alltid med någon av samma kön.

I vår Facebookgrupp Retreafy Resesällskap kan du kommunicera med andra som kanske också söker någon att resa med, och då kan ni kan lära känna varandra lite redan innan resan om ni vill.

Många gånger blir den man delar boende med ett trevligt sällskap under resan, och ibland en vän för livet.

Är du redo att åka på en oförglömlig resa?

R

Skapa livslånga minnen

R

Personlig utveckling

R

Unika upplevelser

R

Gemenskap och nya vänner

R

Kom igång med, eller utveckla din träning

Träningsresor för alla

Vanliga frågor

Passar resorna verkligen alla, oavsett fysisk förmåga och träningsvana?

Absolut! Våra resor är utformade för att välkomna alla deltagare, oavsett träningsvana och fysisk förmåga. Vi är stolta över att kunna erbjuda resor som möter de unika behoven hos varje person. Vårt mål är att hjälpa varje deltagare att skapa sin resa efter behov och önskemål. Glädje, Gemenskap och Träning är bra ledord, där varje individ ska känna sig trygg, uppskattad och välkommen till oss på Retreafy.

Kan jag resa ensam?

Många av våra resenärer väljer att komma ensamma, vilket ger en fantastisk möjlighet att träffa nya vänner med liknande intressen och livssyn. Våra träningsresor är utformade för att skapa en välkomnande och inkluderande atmosfär där gemenskap står i centrum. Om du däremot föredrar att dela upplevelsen med en vän eller familjemedlem, är ni självklart båda varmt välkomna. Oavsett om du reser ensam eller tillsammans med någon, kan du se fram emot en resa fylld av nya möten, gemenskap och personlig tillväxt.

Vad ingår i en träningsresa?

Förutom träning och workshops inkluderar resorna boende, måltider och gemenskap med andra resenärer.

Hur anpassas träningen till varje deltagare?

Våra tränare skräddarsyr aktiviteter så att de passar deltagarnas individuella behov och målsättningar. Dessutom väljer man själv vilka aktiviteter man vill vara med på.