Årets starkaste start med

Kristin Kaspersen & Mårten Nylén

Monte Feliz, Gran Canaria
18 - 25 januari
Yoga, Smart träning
16,998 kr

Gäller t.o.m 30-juni.

Monte Feliz, Gran Canaria
18 - 25 januari
Yoga, Smart träning
16,998 kr

Om veckan

I januari, när vi har lika lång vinter bakom som framför oss, så lyfter flyget mot solen och Apollos nyöppnade hotell Monte Feliz på Gran Canaria. 
Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön breder hotellet ut sig med nybyggda sportfaciliteter i toppklass, och här ser vi fram emot att spendera en vecka fylld med morgonyoga och Soma Move med Kristin och smarta träningspass tillsammans med Mårten. 

Utöver detta kommer vi lyssna på inspirerande föreläsningar, ha möjlighet till energisprudlande vattenträning och givetvis gemensamma middagar med härligt umgänge. 
Våra ledord är glädje, gemenskap och träning, vilket genomsyrar hela resan.

Missa inte chansen att starta nya året med en säker energiboost på soliga Gran Canaria, där vi tillsammans skapar minnen och oförglömliga upplevelser. 

Detta ingår

 • Flyg tur & retur
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage + handbagage
 • Transfer tur & retur
 • Boende i del i dubbelrum
 • Halvpension
 • Träning och aktiviteter enligt program
 • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Enkelrumstillägg 4000:- 

  Just Nu!

  16,998 kr

  Gäller t.o.m 2024-06-30

   

  Boende

  Monte Feliz

  i betyg

  meter till stranden

  meter till centrum

  Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

  Klassbeskrivningar

  Morgonyoga är ett snällt sätt att väcka kroppen på morgonen. Yogan är inspirerad av YinYoga och består av mjuka fina rörelser ihop med en lugn stretch. Övningarna går att anpassa efter person och detta blir en skön start på dagen.

  Soma Move® är idealisk för alla som gillar en smidig och utmanande träning. Arbeta med din kropp som vikt och golvet som ditt redskap för att utföra starka rörelser i harmoni med din andning och musiken. 

  Smart Träning är en supersmart funktionell styrketräning där samtliga övningar går att anpassa efter nivå och syfte för att skapa bästa effekt. Du tränar styrka, rörlighet, puls, balans och koordination.


  Program

  Programmet presenteras här inom kort, men kommer innehålla minst tre klasser om dagen tillsammans med Mårten, Kristin och gruppträningsinstruktörer från Retreafy.


  Vem kan delta?

  Denna träningsresa passar alla, oavsett nivå eller erfarenhet, instruktörerna kommer anpassa övningarna så att dem passar varje enskild deltagare under passen. 

  Kickstarta året med Kristin Kaspersen och Mårten Nylén i Gran Canaria

  Mer information om resan

  Vanliga frågor med svar

  Nedan finner ni vanliga frågor med svar och om ni har andra frågor får ni gärna kontakta oss.

  Vem kan delta på träningsresan?

  Alla kan delta på resan, nybörjare som expert. Klasserna kommer varvas med att vara aktiva/ fysiska och mjuka och avslappnade.

  Vad ska jag packa med mig?

  Du behöver packa med dig träningskläder, badkläder och ett glatt humör.

  Jag söker någon att resa med

  Reser du ensam men önskar att dela rum med någon? Gå med i vår Facebook grupp ”Retreafy Resesällskap”. Där kan du hitta nya vänner att resa med.