fbpx

Fem snabba med Tanja Djelevic

Många känner igen Tanja från bla. TV-programmet Biggest Loser där hon var en av coacherna. Vi på Retreafy har nu förmånen att ha med Tanja som ledare på en av våra härliga träningsresor till Kreta.

Resan är för alla och dessutom kommer resenärerna att få njuta av härlig träning och inspiration från både Tanja Djelevic och Mårten Nylén i en slags “reunion” som tränarduo. Detta får inte missas.

För att lära känna Tanja lite mer så kör vi fem snabba.

Det tar tid att förändra viktiga saker
— Tanja Djelevic, Personal Trainer

Du har jobbat länge som personlig tränare och är även utbildad i psykologi. Vad är ditt bästa tips för att förändra dåliga vanor?

Mitt bästa tips är faktiskt att man ska bryta ner vanan i små delar och sedan öva på de små delbitarna. Det blir mindre överväldigande att göra så. Och såklart att försöka lägga fokus på soin egen resa, och inte lyssna så mycket på social media och tidningar som säger att förändring ska hända på 30 dagar. Det tar tid att förändra viktiga saker!

Vad kan man förvänta sig när man åker på en träningsresa med dig?

Tillgänglig träning och träning för alla, skratt och skoj, och så tycker jag om att svara på frågor och hjälpa till såklart!

Vad skulle du säga är den effektivaste träningen?

Helt ärligt är det korta svaret, träning som blir av! Det långa svaret är att man behöver en blandning av olika typer av träning för att stärka kroppen och skapa rörlighet. Men detta kommer ju efter at man verkligen kört igång:)

Du var tränare i tv programmet Biggest Loser i två säsonger. Vad är ditt bästa tips när det kommer till viktnedgång?

Att röra på sig regelbundet, utöva portion-kontroll och äta bra och näringsriktig mat, och självklart skapa en tillvaro där detta är en rolig och bra resa, och inte bara jobbig.

Vart kan man få reda på mer om dig? 

Man kan gå till min websida på tanjadjelevic.com och trycka på svenska flaggan för svensk text!

Write a comment