fbpx

Fem snabba med Madelinn Fernandez

I November har ni chansen att åke på en härlig träningsresa med Mia Rodhborn & Madelinn Fernandez till Fuerteventura.

I denna artikel får vi lära känna Madelinn ite bättre.

Hur hamnade du i träningsvärlden?

Well träning har alltid varit min hobby. Men när jag bodde och pluggade i San Diego tränade jag på ett boxningsgym där det fanns en otroligt grym personlig tränare som inspirerade mig till att själv gå utbildningen och bli tränare. När jag ett par år senare flyttade hem till Sverige körde jag thai-boxning på ett ställe där Mårten Nylen då höll till och det var faktiskt han som fick mig att då våga satsa på att jobba med träning på heltid och starta eget. I samma veva blev jag headhuntad av Nike som en av deras mastertrainers för att representera Sverige på olika träningsevents och utbildningar så det gjorde att gruppträning blev en stor del av mitt jobb också.

Vilken träning tycker du bäst om?

Boxning och thaiboxning kommer alltid vara the true love of my life – det gör mig alltid SÅ glad och får mig att känna mig hemma! Men tränar mest Crossfit, yoga och en del löpning – älskar blandningen. Att utvecklas och att leka och testa nya saker!

Vad kan man förvänta sig från dina pass på resan?

Mina klasser kommer garanterat vara svettiga, utmanande och riktigt roliga! Hoppas kunna inspirera och lära ut lite nya tips & trix så deltagarna kan få med sig lite hem i bagaget också.

Vad är det bästa med träningsresor?

Människorna man träffar och den underbara gemenskapen man skapar tillsammans – oslagbart.

Vad ser du själv mest fram emot med din resa i januari?

I novembermörkret vet jag att det kommer vara SÅ härligt att få lite sol och värme bland palmer och hav och att få köra roliga träningspass tillsammans och fylla på med energi. Är superduper pepp på att få träffa alla grymma deltagare för en riktig energi-boost!

Är superduper pepp på att få träffa alla grymma deltagare för en riktig energi-boost!
— Madelinn Fernandez, Träningsresa November 2023

Write a comment