fbpx

Fem snabba med Johanna Hector

I oktober 2023 är det dags för en riktigt härlig och sedan länge slutsåld resa med Mårten Nylén och Johanna Hector.

Vi kastade iväg fem snabba frågor till Johanna inför resan.

Yogan var min game changer!
— Johanna Hector, Träningsresa, Oktober 2023

Vad vill du förmedla och ge till dina deltagare på resan med Retreafy?

Att du är perfekt som du är med rum för utveckling. Det behöver inte vara antingen eller. Du kan älska dig själv, vara tillfreds och vilja utvecklas och utmanas. Min ambition är att deltagarna inte ska ta mina ord utan faktiskt uppelva denna enormt lekfulla och stadiga kraft genom kroppen under vår resa tillsammans.

Vad är ditt bästa hälsotips?

Skratt, vila och rörelse!

Hur hittade du själv yogan?

Som ung tonåring var jag en fullfjädrad prestationsprinsessa. Jag kom längre och längre bort från mina egna känslor, till och med rörelse som jag älskade blev en prestation som skapade stress och press. Yogan var min game changer. Jag mötte lärare som visade att det fanns en annan väg, deras instruktioner och sättet de rörde sig på inspirerade mig och fortsätter att göra än idag. På yogamattan är jag alltid Pulled by Passion!

Vad är det bästa med Retreafys resor?

Gemenskapen! jag har gjort många träningsresor i min karriär men resan med Mårten Nylen var något helt annat. Han och hans team har en så värme kring sig samtidigt som de är otroligt proffsiga. De får alla att känna sig sedda och välkomna.

Vad ser du mest fram emot med resan med dig och Mårten i oktober?

Ljuset, maten, gemenskapen och träningen. Måste man välj?

Write a comment