Yogaresa med Sofia Löfstaf

19/05/2023 - 26/05/2023
Cavo Spada, Kreta
29 nov 2022 2 (2)
Skärmavbild 2022-12-27 kl. 14.35.46
NP9A2096
klassisk_grekisk_sallad_li-2048x1365

Yogaresa med Sofia Löfstaf

Följ med yogaläraren Sofia Löfstaf på en magisk vecka som ger ny energi, yoga och inspiration. Detta är en resa för kropp och själ som kommer ge näring som räcker länge.


Om veckan

Detta är en träningsresa för alla nivåer där du får lära dig yoga, utveckla din yoga och jobba helhetsmässigt med kropp och sinne. Här kommer du guidas på ett öppet och välkomnade vis för att delta efter dina egna förutsättningar. Du behöver inte vara vig eller smidig för att delta, men vår förhoppning är att du blivit både rörligare och smidigare när det är dags att åka hem. Rörelserna kommer hjälpa dig att både stärka upp och mjuka upp kroppen och där med också stärka och mjuka upp sinnet. Kropp och sinne är sammankopplat och hur vi behandlar det ena påverkar det andra. Yogapassen kommer innehålla både sittande övningar, meditation, stående övningar så som balans och solhälsningar samt stretch och avslappning. Under yogapassen kommer vi att jobba med det mentala genom intentioner och affirmationer som stärker motivation och mindset.


Klassbeskrivningar

hOMe – en klass för att landa
Välkommen att landa på denna plats med mjuk, grundande yoga. Välkommen till denna resa men framför allt – välkommen hem till dig själv.

Ordinay Magic – en klass med tacksamhet
En klass om tacksamhet. Det är så lätt att titta sig omkring för att se vad alla andra har och kan. När vi bara tittar runt på alla andra känner vi oss ofta misslyckade. Genom att vända blicken hem till dig själv påminns du om att du är UNIK och den enda kropp du kommer kunna leva ditt liv i är din egna kropp så fokusera på den.

Chakras rock´n roll! – Chakrayoga
En busig och rockig chakraklass där vi rockar alla våra färger, sidor och egenskaper!

Jala Mandala – flödande vatten
Flödande vågor av vatten – en yogakalss som både sköljer igenom kroppen och vänder på perspektiven! Här kommer vi röra oss 360° runt mattan i mjuka flöden som stretchar kropp och sinne.

Healing YinYoga – yinyoga
Helande och mjukgörande yinyoga är ett måste på en träningsresa. Som balsam för kropp och själ med snälla positioner som hålls i 3-5minuter.

You can’t shine without darkness! – tillåt alla dina sidor/ känslor
Vi har alla möt tunga perioder i livet, motgångar och svårigheter. Det är lätt att fokus på yogan ofta blir ”Love and light” (vilket är jättefint) men det blir inte äkta i alla perioder i livet.
Denna klass skapade jag under en period som var tuff för mig, med rörelse, musik och texter som tillåter mörka känslor att få röra sig igenom kroppen för att sedan kunna släppa taget om dem!

Föreläsning Koshas
Koshas är en ca 2500år gammal teori om att vi har fem lager som omsluter vår själ. Även om denna teori är gammal så är den ändå fortfarande så relevant och användbar. Och även om du inte tror på att det finns en själ så fungerar denna teori som en fantastisk guide till hälsa. Eftersom att hälsa handlar om så mycket mer än bara kost och träning. Här kommer du lära dig mer om hur du kan ta med dig yogans filosofi från yogamattan och ut i livet genom att ta hand om och utforska både din kropp, energi, tankar och visdom.

Koshas
Finalklass! En resa igenom våra koshas, våra lager. Enligt den yogiska filosofin har vi fem lager (fem koshas) som omsluter vår själ. Oavsett om du tror på att människor har en själ eller ej så är koshas en fantastisk guide/ kompass för holistisk hälsa. Teorin om koshas hjälper oss att förstå att hälsa innefattar så mycket mer än bara vår kropp utan även energi, tanke och även självkännedom/ visdom. I denna klass kommer du guidas för att möta och känna dina olika lager!


Vem kan delta

Alla kan delta på resan, nybörjare som van. Yogaklasserna kommer varvas med att vara aktiva/ fysiska och mjuka och avslappnande.
Du behöver inte ha några förkunskaper. All praktik vi gör kommer vi anpassa både efter dig som är nybörjare, och dig som är en van yogautövare.

Begränsat antal platser så missa inte att boka din plats på detta unika event, Alla kan delta!

Pris

Just Nu: 13,498kr (Ord. Pris 14,498kr)

Enkelrum: 3,000kr

Söker du någon att resa och dela rum med?

Reser du ensam men önskar du dela rum med någon? Vi hjälper dig hitta ditt resesällskap. Anmäl intresse i formuläret här alternativt lägg en post om att du söker resesällskap i vår FaceBook-grupp “Retreafy Resesällskap.

Preliminärt Program

Kommer inom kort.

Detta ingår

- Flyg (mat på flyg)
- Träning
- Yoga
- Övrig träning (promenader, vattengymnastik, mm) - Föreläsningar
- Q&A
- All Inclusive
- Efter resan material

Retreafy´s Träningsresor är för alla – Mårten berättar mer.

Hitta ditt resesällskap i vår Facebookgrupp

I vår Facebookgrupp får du information, tips och Live event inför och efter våra resor. Här kan du som inte vill åka själv hitta din reskamrat. Bli medlem genom att klicka Här.

Lyxig present från Oriflame

Du som åker på denna resan får en lyxig och passande present från Oriflame.

Instruktörer

  • Sofia Löfstaf
    Sofia Löfstaf

Boende

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018.

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Tony Irving & Mårten Nylén

Write a comment

Sofia Löfstaf
Sofia Löfstaf

Med glädje, humor och autenticitet är Sofia Löfstaf en av våra absolut främsta yogainstruktörer. Med en bakgrund från kampsport, dans och luftakrobatik och med en konstant hunger på livsåskådning och filosofi, drivs Sofia ständigt efter att utveckla, förändra och lära. Idag bredvid sitt egna företag, undervisar och utbildar hon i yoga. Hennes yoga kan vara allt från dynamisk, flödande och kraftfull till återhämtande, stilla och vila. Men alltid med en fin blandning av glädje, sårbarhet, allvar och äkthet. Sofia utbildar idag yogalärare för yoga-skolan Global Yoga som drivs av Johanna Hector. ”Det intressanta är inte vilka positioner du kan göra, utan vad positionerna kan göra för dig!”

sv_SE
×