fbpx

Yoga- och träningsresa med Josefine Bengtsson och Karl Dyall

11/03/2024 - 18/03/2024
Fuerteventura, La Pared
Boka tidigt pris: 15,498 SEK (gäller t.o.m 2023-12-15)
Skärmavbild 2023-01-18 kl. 23.23.16
kärleksparet (kopia 2)
Dans- & Yogaresa
Dans- & Yogaresa

Yoga- och träningsresa med Josefine Bengtsson och Karl Dyall

En yoga- och träningsresa ingen vill missa. Med yogans egen favorit Josefine Bengtsson och multitalangen Karl Dyall i spetsen får du träna, skratta och en upplevelse utöver det vanliga på mysiga Fuerteventura.

Åk ensam, åk med familj eller vänner – hur som helst, missa inte denna fantastiska resa!


Klassbeskrivningar

Yoga med Josefine 
I SOUL FLOW har vi Vinyasa yogan som bas men släpper prestation, perfektion och det där med att nå ett framtida mål för att i stället helt landa i vår kropp – känna hur den känns på insidan. Yoga kan ibland upplevas väldigt strikt vilket kan vara skönt men också leda till prestationsångest. Till härlig musik leker vi med olika positioner och tekniker med inställning att alla kan yoga och meditera. Det finns oändligt många olika tekniker som alla ger samma härliga effekter – vi kommer ner i kroppen, känner harmoni i sinnet och får en lite djupare förståelse om oss själva. Det här är inte något vi kan läsa oss till, se någon annan utföra eller förstå med vårt intellekt – vi måste i stället prova oss fram och känna det i vår egen kropp. Under denna klass mixar & matchar vi traditionell yoga med andra spännande tekniker – och detta på ett lekfullt sätt.

X-fit med Karl  
Passen har den egna kroppsvikten som utgångspunkt. Det blir en blandning av roliga och varierade intervaller i hög intensitet. Vi växlar kreativt mellan styrka och kondition för att få till ett effektivt helhetspass. Inget av passen kommer att vara det andra likt och de är alltid anpassade så att alla får en optimal utmaning oavsett nivå. Alla kan delta efter sin förmåga.

Back 2 the 80s med Karl
Med tungan rätt i mun och med en hel del skratt tar vi oss an, på ett lekfullt sätt, 80-talets absolut fräckaste moves. Missa inte detta roliga pass med en av de bästa.

SynEnergy med Josefine och Karl 
SynEnergy är en träningsform med tuffa intervaller med inspiration från crossfit, varvat med meditation, andning och återhämtning.


Om programmet

Program kommer inom kort


Vem kan delta?

Alla kan delta.

Söker du någon att resa och dela rum med?

Reser du ensam men önskar du dela rum med någon? Vi hjälper dig hitta ditt resesällskap. Anmäl intresse i formuläret här alternativt lägg en post om att du söker resesällskap i vår FaceBook-grupp “Retreafy Resesällskap.

Instruktörer

 • Josefine Bengtsson
  Josefine Bengtsson
 • Karl Dyall
  Karl Dyall

Detta ingår

 • Flyg & Transfer
 • Halvpension
 • Träning med profiler
 • Övrig träning (promenader, vattenträning, mm)
 • Workshops och/eller Föreläsningar
 • Efter resan material

Retreafy´s Träningsresor är för alla – Mårten berättar mer.

Hitta ditt resesällskap i vår Facebookgrupp

I vår Facebookgrupp får du information, tips och Live event inför och efter våra resor. Här kan du som inte vill åka själv hitta din reskamrat. Bli medlem genom att klicka Här.

Lyxig present från Oriflame till våra resenärer

Resenärer på denna resan får en lyxig present från Oriflame.

Ladda inför resan med en snygg och funktionell T-shirt!

Besök vår onlinebutik på Retreafyshop.se.

Boende

La Pared – powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared – powered by Playitas

Träningsresa med Mårten Nylén & Blossom Tainton
Josefine Bengtsson
Josefine Bengtsson

Josefine är en av våra absolut främsta yogaexperter, utbildad i Ashtanga, Vinyasa, Hatha och Restorative yoga samt i massage och breathwork. För att få en ännu bättre förståelse för kroppen har hon även studerat anatomi, fysiologi och näringslära på universitet. Något som genomsyrar hennes liv och därmed undervisning är dels den traditionella buddistiska Vipassana meditationen men även aktiva meditationer som får att oss att släppa taget och komma i kontakt med oss själva ofta genom att våga känna alla våra känslor. Hon vill med sin undervisning inspirera människor att våga flytta sin uppmärksamhet från huvudet och ner i kroppen.

Karl Dyall

Karl har varit sångare, dansare och skådespelare sedan barnsben. En före detta kampsportare som också har blivit en framstående figur världen över inom CrossFit, där både som idrottare och tränare. Karl är grundare av det välrenommerade hälsocentret Crossfit Solid i Stockholm, och som tränare är hans ambition alltid att se människor och deras specifika behov. De senaste åren fokuset helt legat på att bygga upp retreat-centret Lyckhem tillsammans med Josefine.