• 0
  • No products in the cart.

Workout Weekend

18/06/2022 - 19/06/2022
Sankt Jörgens Park, Göteborg
DSCF8037 (1) (kopia)
grancan-webb-00869 (kopia)
IMG_5726 (1) (kopia)
Unknown-5

Om weekend

Missa inte en en unik chans att bli coachad, inspirerad och få träna med två av världens främsta personliga tränare och coacher. Nu har ni chansen att få möta Mårten Nylén och Tanja Djelevic på vår resort. Smart träning x2 med Mårten, Sweat Party x2 med Tanja och två helt magiska föreläsningar samt en Q&A där du får svar på både det ena och det andra, allt varvat med skönt häng, övernattning, två luncher, frukost och gemensam middag på restaurang Inez & Ernst.

Begränsat antal platser så missa inte att boka din plats på detta unika event.

Detta ingår

- Smart Träning
- Sweat Party
- Föreläsningar
- Q&A
- 2 Luncher
- Frukost
- Middag

Retreafy´s Träningsresor är för alla – Mårten berättar mer.

Instruktörer

 • Mårten Nylén
  Mårten Nylén
  Ansvarig Coach
 • Tanja Djelevic
  Tanja Djelevic
  Livsstilscoach

Boende

Sankt Jörgen Park

Sankt Jörgen Park är så mycket mer än så! Vi är platsen som ger ny energi med total avkoppling – eller påkoppling. Hitta lugnet i spaavdelningen och flåset i vår Sport Club. Låt pärlorna rinna i pannan på padelbanan eller i den heta bastun. Slå ett slag på golfbanan eller slå i glasen i någon av våra fyra smakrika restauranger. Hos oss kan ni hålla inspirerande konferenser, koppla av i vår varma pool och sova ut i mjuka lakan.

Write a comment

Mårten Nylén
Ansvarig Coach

Mårten Nylén är hälsoinspiratören, känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso och träningsexpert på Aftonbladet och i TV4 nyhetsmorgon.

Han är även tränaren som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, RedOne, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några.

Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över och är en stolt ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes.

Tanja Djelevic
Livsstilscoach

  Vi känner igen henne som tränare i tv-programmet Biggest Loser Sverige. Men Tanja är bra mycket mer än så, hon har tränat superstjärnor som Pink, Matt Dillon och Rachel Weisz samtidigt som hon kör extremt populära styrkeklasser på världskända LA-gym som Hollywood Crunch Fitness, Equinox och Easton Gym Co.

  Förutom en rad olika Pt utbildningar har Tanja även en magisterexamen i psykologi med inriktning mot stresshantering och livsstilscoachning, och hon brinner för att förmedla en bra balans mellan fysisk träning, avslappning, humor, dynamisk hållning och mentalt välbefinnande.