• 0
    • No products in the cart.

Träningsresa med Josefine Bengtsson och Mårten Nylén

19/03/2022 - 26/03/2022
Dunagolf, Gran Canaria
DSC07727
Unknown
DSC06435
Unknown-3

Om resan

En härlig yogaresa med inslag av annan träning. Det blir inte mycket bättre än så här, med kombinationen av en  yogaexpert ihop med supertränaren och föreläsaren Mårten Nylen.

Det blir inte mycket bättre än så här, kombinationen av en av våra absolut främsta yogaexperter ihop med supertränaren och föreläsaren Mårten Nylen.

Yoga, smart träning, dansklasser, föreläsningar och workshops varvas med sol och bad. Den här resan kan ALLA kan åka med på oavsett nivå och form. Mårten och Josefine anpassar samtliga pass så att man kan delta oberoende av förmåga och tidigare träningsvana. Missa inte att boka din plats på denna unika resa.

Begränsat antal platser!

 

Om resmålet – Gran Canaria

Det är lätt att förstå varför hundratusentals svenskar väljer att resa till Gran Canaria år efter år, få resmål kan leverera lika mycket i form av fina stränder, bra hotell, fantastiska träningsmöjligheter, mysiga restauranger, shopping, nattliv, fina golf- och padelbanor och dessutom ett behagligt klimat året runt. Gran Canaria bjuder på en makalös bredd.

 

Resan görs i samarbete med

Detta ingår

- Frukost, lunch och middag
- Transfer
- Mat på flyget
- Smart och rolig träning för kropp, själ och sinne som alla kan vara med på
- Inspirationsföreläsning och workshops
- Digitalt material efter resan

Covid - 19

- Fri avbokning vid avrådan från UD

Instruktörer på resan

Huvudtränare

Mårten Nylén

Mårten är en mycket erfaren tränare och kommer agera som huvudtränare. 

YogaInstruktör

Josefine Bengtsson

En av våra absolut främsta yogaexperter, utbildad i Ashtanga, Vinyasa, Hatha och Restorative yoga samt i massage och breathwork.

Instruktörer

Team Retreafy

Ett högkvalitativt team av tränare som anpassar träningen till alla i gruppen. 

Boende

Dunagolf

Dunagolf är en äldre klassiker som renoverats till ett fräscht och modernt bungalowhotell med mer än hundra bungalows utspridda i en stor trädgård. Hotellet ligger i området Campo Internacional i Maspalomas på Gran Canaria sydkust. Hotellet ligger intill Maspalomas Golf Club. Dunagolf ligger i ett lugnt område, perfekt för yoga.