fbpx

Träningsresa med Mårten Nylén & Blossom Tainton

29/01/2024 - 05/02/2024
Fuerteventura, La Pared
15,498 SEK
IMG_2226
grancan-webb-05680 (kopia)
Skärmavbild 2023-02-28 kl. 15.15.20
grancan-webb-07373 (kopia)

Mårten & Blossom

Följ med de folkkära tränarna och hälsoprofilerna Mårten Nylén & Blossom Tainton Lindquist på Träningsresa till härliga Fuerteventura och hotell La Pared – powered by Playitas, för en vecka fylld med träning, god mat och härlig gemenskap.


Om resan:

Denna Träningsresa är speciellt anpassad för dig som är 50+, men givetvis är alla välkomna att följa med oavsett ålder och träningsvana.

Vi kommer skapa en träningsresa som ger en riktig power-boost utöver det vanliga, och med dansklasser, träningspass, vattenaerobic, yogaklasser, inspirerande föreläsningar och spännande workshops, så tror vi att vi är en god bit på väg.

Lägger vi till sol, bad, god mat och massor av skratt och gemenskap på en fantastisk resort i populära Fuerteventura, så kan det inte bli annat än en helt oförglömlig vecka.


Veckans program:

Ett preliminärt program kommer att presenteras inom kort, fullständigt program skickas ut till deltagarna 14 dagar före avresa.


Klassbeskrivning:

Morgonyoga med meditations – och andningsövningar. Starta dagen mjukt och skönt med denna stund, där vi tillsammans väcker kropp och knopp i ett lugnt flöde.

Dance är ett superroligt pass där olika dansstilar varvas med massor av skratt

Rekrytera mera är ett kom-igång-pass för muskler som kanske legat i träda under en längre tid.

Smart Träning är en supersmart funktionell styrketräning där samtliga övningar går att anpassa efter nivå och syfte för att skapa bästa effekt. Du tränar styrka, rörlighet, puls, balans och koordination.


Vem kan delta?

Träningsresan är skapad med dig som är 50+ i åtanke, men givetvis är alla välkomna att följa med oavsett ålder och träningsvana. Våra sporthotell passar alla, oavsett ålder, och det finns något att göra för hela familjen. Res själv och skapa nya minnen och träffa vänner för livet, eller boka tillsammans med någon du vill skapa nya minnen med.

Söker du någon att resa och dela rum med?

Reser du ensam men önskar du dela rum med någon? Vi hjälper dig hitta ditt resesällskap. Anmäl intresse i formuläret här alternativt lägg en post om att du söker resesällskap i vår FaceBook-grupp “Retreafy Resesällskap“.

Detta ingår

- Flyg & Transfer - Träning med profiler
- Övrig träning (promenader, vattengymnastik, mm) - Föreläsningar
- Q&A
- Halvpension
- Efter resan material

Retreafy´s Träningsresor är för alla – Mårten berättar mer.

Hitta ditt resesällskap i vår Facebookgrupp

I vår Facebookgrupp får du information, tips och Live event inför och efter våra resor. Här kan du som inte vill åka själv hitta din reskamrat. Bli medlem genom att klicka Här.

Lyxig present från Oriflame till våra resenärer

Resenärer på denna resan får en lyxig present från Oriflame.

Instruktörer

  • Mårten Nylén
    Mårten Nylén
  • Blossom Tainton
    Blossom Tainton

Boende

La Pared – powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared – powered by Playitas

Dans- & Träningsvecka med Tony Irving & Mårten Nylén
Mårten Nylén

Mårten Nylén är hälsoinspiratören, känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso och träningsexpert på Aftonbladet och i TV4 nyhetsmorgon.

Han är även tränaren som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, RedOne, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några.

Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över och är en stolt ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes.

Blossom Tainton
Blossom Tainton

Lic och cert Holistic Lifestyle Coach, Personlig tränare, Ayurvedisk hälsorådgivare, Yogainstruktör, Artist och en uppskattad Föreläsare. 

Blossom har många strängar på sin lyra och samtidigt en ständigt aktuell folkkär hälsoprofil med ett av de starkaste varumärkena i Sverige inom hälsa, friskvård och träning. Det stora genombrottet kom med hälsoprogrammet ”Toppform” i SVT 2003 där Blossom var programledare och coach i samtliga 6 säsonger.