Tony Irving & Mårten Nylén

27/05/2023 - 03/06/2023
Cavo Spada, Kreta
mårten-nylen-900x600
Skärmavbild 2022-12-27 kl. 14.36.31
Skärmavbild 2022-12-27 kl. 14.35.46
grancan-webb-05516

Dans- & Träningsvecka med Tony Irving & Mårten Nylén

Nu har du chansen att åka på en helt magisk träningsresa ledd av folkkära danskungen Tony Irving, ihop med Superstjärnornas favoritcoach och tränare Mårten Nylen!

På denna resa kommer du få att svänga på höfterna till peppig musik, träna smart och skapa förståelse för hur man anpassar sin träning samt inspireras av spännande föreläsningar och workshops. Och det bästa av allt är att inga förkunskaper krävs utan alla kan vara med oavsett nivå och förmåga.


Veckans innehåll

Dansklasserna kommer att ledas av Tony & “Smart Träning leds av Mårten.
Utöver klasserna kommer det även bli inspirerande föreläsningar med båda ledarna.

Smart Träning: En supersmart funktionell styrketräning där samtliga övningar går att anpassa efter nivå och syfte för att skapa bästa effekt. Du tränar styrka, rörlighet, puls, balans och koordination.

Floor Barre: Ett helkroppspass där vi kombinerar rörelser från yoga, Tai Chi och balett. Här fokuserar vi på enkla effektiva rörelser i lederna.

Latin Fusion: 
SaRuSa: Samba, Rumba & Salsa koreografier med fokus på midja, höfter, rumpa och ben. Detta är en dansform med mycket fart samtidigt som det är ett kul sätt att träna både kropp och knopp.

Cuban Heat: Här kombinerar vi afrikanska och kubanska danser med fokus på överkropp och flexibilitet. Här tränar vi hjärtat samtidigt som vi har kul!
Dance Fever:
Disco Fever: En klass med medelhög intensitet. Klassisk aerobics till 70-tals musik. Dansa dig själv i form eller fortsätt dansa hela livet!

Broadway Fever: Its Show time! Vi dansar en del av broadways mest klassiska koreografier. Its all about Broadway! Big, bold and beautiful rörelser och samtidigt kliver vi ut ur vår comfort zone samtidigt som vi försöker hitta vår inre showman.


Vem kan delta?

Alla kan delta och gillar man rytm, musik och att skratta så är detta resan för dig

Begränsat antal platser så missa inte att boka din plats på detta unika event, Alla kan delta!

Pris

15,498kr

Enkelrumstillägg: 3,000kr

Söker du någon att resa och dela rum med?

Reser du ensam men önskar du dela rum med någon? Vi hjälper dig hitta ditt resesällskap. Anmäl intresse i formuläret här alternativt lägg en post om att du söker resesällskap i vår FaceBook-grupp “Retreafy Resesällskap“.

Preliminärt program

Kommer snart.

Detta ingår

- Flyg (med mat på flyg)
- Träning med Mårten och Tony
- Övrig träning (promenader, vattengymnastik, mm) - Föreläsningar
- Q&A
- All Inclusive
- Efter resan material

Retreafy´s Träningsresor är för alla – Mårten berättar mer.

Hitta ditt resesällskap i vår Facebookgrupp

I vår Facebookgrupp får du information, tips och Live event inför och efter våra resor. Här kan du som inte vill åka själv hitta din reskamrat. Bli medlem genom att klicka Här.

Instruktörer

 • Mårten Nylén
  Mårten Nylén
 • Tony Irving
  Tony Irving
 • Ebba Färdmar
  Ebba Färdmar
  Koordinator
 • Rebecca Anderson
  Rebecca Anderson
  Koordinator

Boende

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018.

Write a comment

Mårten Nylén

Mårten Nylén är hälsoinspiratören, känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso och träningsexpert på Aftonbladet och i TV4 nyhetsmorgon.

Han är även tränaren som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, RedOne, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några.

Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över och är en stolt ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes.

Tony Irving
Tony Irving

Tony Irving är en karismatisk TV- och radioprofil. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär person. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar i dans. En av Tonys stora passioner är att främja dans i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Ebba Färdmar
Koordinator
Rebecca Anderson
Koordinator
×

 

Support!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×