Nylen & Hector Training Camp

21/11/2022 - 28/11/2022
La Pared, Fuerteventura
mårten-nylen-900x600
yoga-johanna-hector-900x600
LaPared-600x400
grancan-webb-05516

En hälsning från Mårten och Johanna

Om träningsresan

En familjär resa full av energi, motivation och rörelseglädje! Se till att boka din plats nu då det finns begränsat antal platser på denna resa.

Det kommer bli en härlig blandning av pass att delta i på denna resa, dessutom kommer det hållas lärorika workshops som ger dig verktyg som du kan ta med dig hem och implementera i din egen träning.

Se nedan vad denna resa innehåller:

 • Yoga
 • Smart träning
 • Löpskolning
 • Vattenaerobics
 • Spännande föreläsningar och workshops
 • sol och bad
 • Skönt häng med gruppen, perfekt att lära känna nya vänner!

Det kan inte bli så mycket bättre!

Vem kan delta?

På denna resan kan alla delta. Du behöver ingen tidigare träningsvana av vare sig Yoga eller något annat slag.

Begränsat antal platser så missa inte att boka din plats på detta unika event, Alla kan delta!

Pris

Just Nu: 13,998kr

Preliminärt program

Program

Detta ingår

- Smart Träning
- Yoga
- Övrig träning (promenader, vattengymnastik, mm) - Föreläsningar
- Q&A
- Halvpension
- Efter resan material

Retreafy´s Träningsresor är för alla – Mårten berättar mer.

Hitta ditt resesällskap i vår Facebookgrupp

I vår Facebookgrupp får du information, tips och Live event inför och efter våra resor. Här kan du som inte vill åka själv hitta din reskamrat. Bli medlem genom att klicka Här.

Instruktörer

 • Mårten Nylén
  Mårten Nylén
  Smart Träning
 • Johanna Hector
  Johanna Hector
  Yoga
 • Elina Nylund
  Elina Nylund
  Vattenträning

Boende

La Pared – powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Write a comment

Mårten Nylén
Smart Träning

Mårten Nylén är hälsoinspiratören, känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso och träningsexpert på Aftonbladet och i TV4 nyhetsmorgon.

Han är även tränaren som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, RedOne, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några.

Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över och är en stolt ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes.

Johanna Hector
Yoga
Johanna Hector

Johanna Hector är en pionjär och konceptutvecklare inom den globala wellness- och utbildningsindustrin.

Johanna Hector är livsnjutare, trebarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Från att ha varit en högpresterande tonåring med depression och ätstörningar, låter hon sig idag vägledas av lekfullhet och lust genom livet. Mycket tack vare yogan som är den praktik hon ständigt kommer hem till. Hon har jobbat heltid som yogalärare, konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001

Johanna är grundare av Global Yoga, Mojo Yoga, Hot Mojo samt Soul Work Club och en av våra absolut främsta yogaexperter

Elina Nylund
Vattenträning

Fysisk aktivitet och hälsa har alltid varit en stor del i mitt liv då jag kommer från en aktiv familj. Som barn har jag själv hållit på med dans, och på senare år började jag träna crossfit och utöva gruppträning.

Jag började jobba som instruktör 2017 och har bland annat hållit i core, body pump & tabata. Passen jag leder är för det mesta helkroppspass med fokus på korta och intensiva intervaller som får tiden att gå fort. Jag vill att mina kunder ska känna sig starka och glada efter passet.

sv_SE
×