fbpx
Dans- & Yogaresa

Dans- och Yogaresa med Ann Wilson och Sofia Löfstaf

15/01/2024 - 22/01/2024
La Pared, Fuerteventura
15,298 SEK

Dans- & yogaresa

Följ med på en fantastisk dans- & yogaresa full av träning, glädje och gemenskap med dansanta tv-profilen Ann Wilson och yogafenomenet Sofia Löfstaf som ledare.

Detta kommer bli en helt magisk vecka med energigivande dans, peppig musik, yoga för alla, varvat med sol och bad och ett härligt häng.

Åk ensam, med familj eller med vänner – Du vill inte missa denna resa!!


Veckans innehåll

Dansklasserna kommer att ledas av Ann Wilson & yogapassen av Sofia Löfstaf. Utöver klasserna kommer det även bli inspirerande föreläsningar och mysigt häng.


Dansklasserna

Latin fitness Dance

Ett fartfyllt Danspass med lite mer koreografi, den som älskar dans kommer att bli lycklig här! Ann har 18 olika danser i programmet och bjuder på 1 eller 2 vid varje pass. Garanterad dansglädje och träningsvärk och alla kan vara med!

Ann Wilsons Latin Fitness pass bygger på stående pilates. Du bygger muskler inifrån och ut samtidigt som du stärker bindväven. Det är enklare koreografi till härliga Latin rytmer. Detta passar alla då det jobbar upp både koordination och kondition så oavsett om du har dansat tidigare eller inte så kommer detta bli både svettigt och roligt.

Dansskola

För dig som vill testa på lite dans med teknik. Ann bjuder på 30års erfarenhet av danspedagogik och du lär dig dans på riktigt! Bjuder såklart på härlig musik som inspirerar! Detta är för dig som gillar förstå kroppen och harmoni mellan musik och rörelse.


Yogaklasserna

hOMe – en klass för att landa

Välkommen att landa på denna plats med mjuk, grundande yoga. Välkommen till denna resa men framför allt – välkommen hem till dig själv.

Ordinay Magic

En klass om tacksamhet. Det är så lätt att titta sig omkring för att se vad alla andra har och kan. När vi bara tittar runt på alla andra känner vi oss ofta misslyckade. Genom att vända blicken hem till dig själv påminns du om att du är UNIK och den enda kropp du kommer kunna leva ditt liv i är din egna kropp så fokusera på den.

Chakras rock´n roll

En busig och rockig chakraklass där vi rockar alla våra färger, sidor och egenskaper!

Jala Mandala

Flödande vågor av vatten – en yogakalss som både sköljer igenom kroppen och vänder på perspektiven! Här kommer vi röra oss 360° runt mattan i mjuka flöden som stretchar kropp och sinne.

Healing YinYoga

Helande och mjukgörande yinyoga är ett måste på en träningsresa. Som balsam för kropp och själ med snälla positioner som hålls i 3-5minuter.

You can’t shine without darkness! – tillåt alla dina sidor/ känslor

Vi har alla möt tunga perioder i livet, motgångar och svårigheter. Det är lätt att fokus på yogan ofta blir ”Love and light” (vilket är jättefint) men det blir inte äkta i alla perioder i livet. Denna klass skapade jag under en period som var tuff för mig, med rörelse, musik och texter som tillåter mörka känslor att få röra sig igenom kroppen för att sedan kunna släppa taget om dem!

Föreläsning Koshas

Koshas är en ca 2500 år gammal teori om att vi har fem lager som omsluter vår själ. Även om denna teori är gammal så är den ändå fortfarande så relevant och användbar. Och även om du inte tror på att det finns en själ så fungerar denna teori som en fantastisk guide till hälsa. Eftersom att hälsa handlar om så mycket mer än bara kost och träning. Här kommer du lära dig mer om hur du kan ta med dig yogans filosofi från yogamattan och ut i livet genom att ta hand om och utforska både din kropp, energi, tankar och visdom.

Koshas

Finalklass! En resa igenom våra koshas, våra lager. Enligt den yogiska filosofin har vi fem lager (fem koshas) som omsluter vår själ. Oavsett om du tror på att människor har en själ eller ej så är koshas en fantastisk guide/ kompass för holistisk hälsa. Teorin om koshas hjälper oss att förstå att hälsa innefattar så mycket mer än bara vår kropp utan även energi, tanke och även självkännedom/ visdom. I denna klass kommer du guidas för att möta och känna dina olika lager!


Vem kan delta på dans- & yogaresan?

Alla kan delta på resan, nybörjare som van. Yogaklasserna kommer varvas med att vara aktiva/ fysiska och mjuka och avslappnande. Du behöver inte ha några förkunskaper. All praktik vi gör kommer vi anpassa både efter dig som är nybörjare, och dig som är en van yogautövare.

”Alla kan delta och gillar man rytm, musik och att skratta så är detta resan för dig”


Veckoprogrammet

Kommer inom kort.


Hur bokar jag?

Boka resan via bokningsknappen under stora bilden högst upp på sidan.
Därefter slussas du vidare till Apollos bokningssida.

Begränsat antal platser så missa inte att boka din plats på detta unika event, Alla kan delta!

 

Söker du någon att resa och dela rum med?
Reser du ensam men önskar du dela rum med någon? Vi hjälper dig hitta ditt resesällskap. Anmäl intresse i formuläret här alternativt lägg en post om att du söker resesällskap i vår FaceBook-grupp “Retreafy Resesällskap“.

Detta ingår

✓ Flyg & Transfer
✓ Halvpension
✓ Träning med profiler
✓ Övrig träning (promenader, vattengymnastik mm)
✓ Föreläsningar
✓ Q&A
✓ Efter resan material

Retreafy´s Träningsresor är för alla – Mårten berättar mer.

Hitta ditt resesällskap i vår Facebookgrupp

I vår Facebookgrupp får du information, tips och Live event inför och efter våra resor. Här kan du som inte vill åka själv hitta din reskamrat. Bli medlem genom att klicka Här.

Ladda inför resan med en snygg och funktionell T-shirt!

Besök vår onlinebutik på Retreafyshop.se.

Dans- & Yogaresa
Dans- & Yogaresa
Dans- & Yogaresa
Dans- & Yogaresa

Instruktörer

  • Ann Wilson
    Ann Wilson
  • Sofia Löfstaf
    Sofia Löfstaf

Boende

La Pared – powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared – powered by Playitas

Träningsresa med Mia Rodhborn & Madelinn Fernandez
Ann Wilson

Ann Wilson är en karismatisk TV- och dansprofil som har funnit sitt driv genom dansen. När Ann inte syns i TV-program som Let’s Dance eller Fångarna på Fortet driver hon dansskolan Ann Wilson Dance and Fitness Academy i Helsingborg. Hon föreläser om träning och ledarskap som även det ligger henne varmt om hjärtat. Efter en gedigen karriär som professionell dansare med hela 14 nationella mästerskapstitlar både i Sverige och internationellt har Ann nu skiftat fokus till utbildning och inspiration.

”Dansen har alltid varit den röda tråden i mitt liv och kommer alltid att vara. Välkomna till min värld, happy dancing!”

Sofia Löfstaf
Sofia Löfstaf

Med glädje, humor och autenticitet är Sofia Löfstaf en av våra absolut främsta yogainstruktörer. Med en bakgrund från kampsport, dans och luftakrobatik och med en konstant hunger på livsåskådning och filosofi, drivs Sofia ständigt efter att utveckla, förändra och lära. Idag bredvid sitt egna företag, undervisar och utbildar hon i yoga. Hennes yoga kan vara allt från dynamisk, flödande och kraftfull till återhämtande, stilla och vila. Men alltid med en fin blandning av glädje, sårbarhet, allvar och äkthet. Sofia utbildar idag yogalärare för yoga-skolan Global Yoga som drivs av Johanna Hector. ”Det intressanta är inte vilka positioner du kan göra, utan vad positionerna kan göra för dig!”