50+ Resa med Mårten Nylén och Blossom Tainton

21/01/2023 - 28/01/2023
Sunprime Atlantic View, Gran Canaria
grancan-webb-04583 (kopia)
blossom
grancan-webb-07373 (kopia)
IMG_2226

Blossom om resan

Om träningsresan

Den perfekta resan för dig 50+!

Med kändisarnas favorittränare och tv-profilen Mårten Nylen ihop med den folkkära hälsoprofilen och artisten Blossom åker vi till Gran Canaria 21-28 januari för att träna, äta gott och uppleva en oförglömlig vecka.
Denna resa är speciellt anpassad för dig som är 50+ eller äldre, men alla kan såklart åka med på denna resa oavsett ålder, form och träningsvana. En Power-boost utöver det vanliga.
Yoga, Smart träning, Vattenaerobics, Inspirerande föreläsningar och Workshops ihop med sol, bad och massor av skratt i gott sällskap.
Res ensam och träffa vänner för livet eller kanske ihop med någon du gillar, men Boka din plats nu då det finns ett begränsat antal platser.

Vem kan delta?

På denna resan kan alla från fyllda 16 år delta, detta hotell är barnfritt. Du behöver ingen tidigare träningsvana av vare sig Yoga eller något annat slag.

Begränsat antal platser så missa inte att boka din plats på detta unika event, Alla kan delta!

Pris

Just Nu: 15,995kr (Ord. Pris: 16,995kr)

Enkelrumstillägg: 4,500kr

Preliminärt program

Kommer snart.

Detta ingår

- Flyg och mat på flyg
- Smart Träning
- Yoga
- Övrig träning (promenader, vattengymnastik, mm)
- Föreläsningar och workshop
- Q&A
- Halvpension
- Efter resan material

Retreafy´s Träningsresor är för alla – Mårten berättar mer.

Hitta ditt resesällskap i vår Facebookgrupp

I vår Facebookgrupp får du information, tips och Live event inför och efter våra resor. Här kan du som inte vill åka själv hitta din reskamrat. Bli medlem genom att klicka Här.

Instruktörer

 • Mårten Nylén
  Mårten Nylén
  Smart Träning
 • Blossom Tainton
  Blossom Tainton
  Hälsoinspiratör
 • Elina Nylund
  Elina Nylund
  Vattenträning

Boende

Sunprime Atlantic View

På hotellet finns ett stort, härligt poolområde med inte mindre än tre uppvärmda pooler. Längtar du efter saltare bad tar du dig enkelt och smidigt till stranden med hotellets badbuss, som går flera gånger om dagen. Hotellet har hög klass på boende och mat.

På gångavstånd finns det gott om restauranger, shopping och nöjen.

En stor del av träningen utförs på hotellområdet med dess faciliteter.

Mårten Nylén
Smart Träning

Mårten Nylén är hälsoinspiratören, känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso och träningsexpert på Aftonbladet och i TV4 nyhetsmorgon.

Han är även tränaren som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, RedOne, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några.

Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över och är en stolt ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes.

Blossom Tainton
Hälsoinspiratör
Blossom Tainton

Lic och cert Holistic Lifestyle Coach, Personlig tränare, Ayurvedisk hälsorådgivare, Yogainstruktör, Artist och en uppskattad Föreläsare. 

Blossom har många strängar på sin lyra och samtidigt en ständigt aktuell folkkär hälsoprofil med ett av de starkaste varumärkena i Sverige inom hälsa, friskvård och träning. Det stora genombrottet kom med hälsoprogrammet ”Toppform” i SVT 2003 där Blossom var programledare och coach i samtliga 6 säsonger.

Elina Nylund
Vattenträning

Fysisk aktivitet och hälsa har alltid varit en stor del i mitt liv då jag kommer från en aktiv familj. Som barn har jag själv hållit på med dans, och på senare år började jag träna crossfit och utöva gruppträning.

Jag började jobba som instruktör 2017 och har bland annat hållit i core, body pump & tabata. Passen jag leder är för det mesta helkroppspass med fokus på korta och intensiva intervaller som får tiden att gå fort. Jag vill att mina kunder ska känna sig starka och glada efter passet.

es_ES
×