AntiGravity SoulTreat

18/01/2023 - 25/01/2023
Maritim Playa, Gran Canaria
IMG_2195
WhatsApp Image 2022-08-19 at 10.43.23
subidas_139_captains_deck
Image[66]

En hälsning från Isabella

Om träningsresan

Följ med mig till en magisk plats precis vid havet på Gran Canaria. Vi möts i AntiGravity®-hammocken med utsikt över havet för att tillbringa en vecka tillsammans där fokus ligger på att fira att vara levande, njuta till fullo och nyfiket utforska dig själv. Detta AntiGravity® SoulTreat är ett unikt tillfälle att utforska AntiGravity® Aerial Yoga, njuta av Yin Yoga och meditera tillsammans. Vi upptäcker Gran Canaria med dess alla sevärdheter och fantastiska miljöer.

Unna dig en vecka med fullt fokus på dig själv på en vacker plats i värmen. Varje människa bär på ett antal förmågor som vi oftast inte utvecklat till fullo. Genom att befinna oss i AntiGravity®- hammocken släpper vi taget om kontrollen och vågar öppna våra vingar. Här har du möjlighet att nyfiket utforska vad som får dig att känna dig levande, vad ditt hjärta slår för och njuta av livet till fullo. Vi öppnar våra vingar, känner vinden och lyfter tillsammans. Vi firar att vi är levande.

Vem kan delta?

På denna resan kan alla delta. Du behöver ingen tidigare träningsvana av vare sig Yoga eller något annat slag.

Begränsat till 10 platser på denna resa. 

Pris

Just Nu: 10,998kr (Exkl. Flyg)

Preliminärt program

Kommer inom kort.

Detta ingår

- AntiGravityträning
- Övrig träning (yoga, gym, mm) - Halvpension

Retreafy´s Träningsresor är för alla – Mårten berättar mer.

Hitta ditt resesällskap i vår Facebookgrupp

I vår Facebookgrupp får du information, tips och Live event inför och efter våra resor. Här kan du som inte vill åka själv hitta din reskamrat. Bli medlem genom att klicka Här.

Instruktörer

  • Isabelle Habijan
    Isabelle Habijan
    AntiGravity-Instruktör

Boende

Maritim Playa

Lägenheterna består av vardagsrum med bäddsoffa för 3 personer, badrum, dusch, WC, separat sovrum, öppet kök, betal-tv, telefon, radio, delvis inglasad balkong, kylskåp med drycker (mot avgift) och tillgång till lokalt nätverk i alla rum.

Löpresa med Elmina och Patrik
Isabelle Habijan
AntiGravity-Instruktör
Isabelle Habijan

Jag hjälper människor att möta sig själva, lyssna till sin inre röst, förstå sina egna behov och sin längtan. Det är först då kroppen blir levande och vital. Jag brinner för att “blåsa liv” i människor. Med avstamp i yoga, andning, frigörande rörelse, AntiGravity och löpning, bjuder jag in dig till löp-och yogahelger, retreats och workshops både i Sverige och utomlands. Jag erbjuder även coaching, där du upptäcker kroppens harmoniska och avspända rytm, väcker din vitalitet och “flyttar in” i din kropp på riktigt.

de_DE
×