Dans- & träningsresa med

Cecilia Ehrling & Tanja Djelevic

Levante powered by Playitas, Rhodos
13 - 2o oktober
Dans, Träning
16,798 kr
Levante powered by Playitas, Rhodos
13 - 20 oktober
Dans, Träning
16,798 kr
Dans- & träningsresa

Om veckan

Vi bor på det populära sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust, i lugna omgivningar direkt på Afandou stranden. Här finns allt en semester ska innehålla, och mer därtill! Förutom passen tillsammans med Retreafy, har du tillgång till hotellets alla träningsklasser och aktiviteter. 

Mellan dina träningspass finns alla möjligheter till sol, bad och skön avkoppling. Upptäck charmiga Afandou med det pittoreska torget, simma i kristallklart vatten, testa dina färdigheter på padelbanan eller utforska omgivningarna på cykel. På Retreafy’s resor ligger fokus på riktigt kvalitaiva träningsklasser, men här ges du också tid till att slänga dig i solstolen med en härlig bok eller utforska någon av tavernorna i de närliggande byarna Afandou & Kolymbia.

Under vår vecka tillsammans kommer vi dansa alltifrån Jive och Bollywood till Latino och Afro med energiknippet Cecilia Ehrling Danermark, som vunnit Let’s Dance inte mindre än fyra gånger! Här kan du förvänta dig ett riktigt endorfinpåslag när musiken slås på, och Cissi intar scenen. 

Däremellan coachas vi av vår erfarna Tanja Djelevic, som flyger in från Los Angeles för att spendera en vecka med oss här på Rhodos. Rörlighet, mobilitet och styrka för hela kroppen står i fokus. Hon har tidigare tränat stjärnor som Pink och Brad Pitt, men på denna resa är det ni som är stjärnorna! 

Avresa från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn
Hotell: Levante – powered by Playitas

Detta ingår:

  • Flyg tur och retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Boende med del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Transfer tur och retur
  • ​Träning, föreläsningar och andra aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass
     Enkelrumstillägg 4000:-

Boka Nu!

16,798 kr

Boende

Levante – powered by Playitas 

i betyg

meter till stranden

kilometer till staden

Levante – powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Klassbeskrivningar 

Jive är en lekfull dansklass till härlig musik där du lär dig behärska grundstegen med ett ständigt leende på läpparna.

Bollywood en Indisk orientalisk dans, vacker, rolig och energigivande.

Disco  en enormt rolig och igenkännande dansklass med massor av glädje. Enkel koregrafi som ger energi

Latino I denna klass svänger vi loss med höfterna. En mix av olika latinska danser, låt höfterna svänga.

Afro Skaka, stampa och bara ha kul! En otroligt frigörande och vibrerande dansklass.

Bendable Body klassen som ger dig rörlighet och mobilitet för hela kroppen. Här serveras du en blandning av det mest effektiva rörelserna från yoga, pilates, atletisk rörlighets träning. Mumsigt för kroppen! 

Sweat Party här jobbar vi med enkla styrkeövningar för hela kroppen, varvade med kondition. Kom redo att svettas – alla kan vara med!


Veckans program

Här presenteras snart veckans program. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.
Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


Vem kan delta?

På denna resa kan alla delta, du behöver inga förkunskaper och du behöver inte ha dansat tidigare för att kunna hänga med. Kom precis som du är. Gillar du rytm, musik, träning & dans och vill liva upp oktober med ett leende på läpparna? Då är detta resan för dig! Det går jättebra att resa ensam – du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng.

Dans- & träningsresa

Följ med Cecilia Ehrling och Tanja Djelevic på en magisk vecka som ger ny energi och inspiration.

Mer information om resan

Vanliga frågor med svar

Nedan finner ni vanliga frågor med svar och om ni har andra frågor får ni gärna kontakta oss.

Vem kan delta på träningsresan?

Alla kan delta på resan, nybörjare som expert. Klasserna kommer varvas med att vara aktiva/ fysiska och mjuka och avslappnade.

Vad ska jag packa med mig?

Du behöver packa med dig träningskläder, sköna skor att träna i, solkräm, en vindjacka eller tjockare tröja om det är svalare på morgonen eller kvällen, badkläder, vattenflaska och ett glatt humör.

Jag söker någon att resa med

Reser du ensam men önskar att dela rum med någon? Vi hjälper dig hitta ditt resesällskap. Gå med i vår Facebook Grupp ”Retreafy Resesällskap”. Där kan du hitta nya vänner att resa med.